Communicatiebureau Twoons is op zoek naar een Expert Persrelaties

Het voeren van een actief beleid inzake persrelaties is een doorslaggevende factor in hoe een bepaald bedrijf, merk, product of dienst wordt gepercipieerd.

Bij Communicatiebureau Twoons maakt een actief persbeleid nog vaak deel uit van de communicatiestrategie die het voor zijn klanten ontwikkelt en implementeert.

Het voeren van een actief persbeleid vergt evenwel kennis, doelgerichtheid en volharding. Kennis omdat je vertrouwd moet zijn met de wereld van de journalistiek, doelgerichtheid omdat je inhoudelijk moet kunnen inspelen op de redactionele interesses van de journalisten en hun publiek en volharding omdat een mooi resultaat behalen in de media niet op 1-2-3 geregeld is.

Om op een nog grondiger manier aan persrelaties te doen voor zijn klanten, is Communicatiebureau Twoons dan ook op zoek naar een enthousiaste freelancer (M/V) die in opdracht van Twoons het verschil kan en wil maken in dit specifieke domein. 

Wie zoeken we?

Communicatiebureau Twoons staat zowel open voor freelancers met ervaring als voor pas afgestudeerden die zich willen specialiseren in het domein van persrelaties.

Herken jij je in dit profiel? Aarzel dan niet en contacteer Communicatiebureau Twoons voor een vrijblijvend gesprek.

Chris Decroix - chris@twoons.be - 0472 61 13 54

Nathalie Bello - nathalie@twoons.be - 0472 61 10 39

 

Communicatiebureau Twoons specialiseert zich in de ontwikkeling en implementatie van communicatiestrategieën. We werken altijd op maat en combineren online en offline communicatietools voor een optimaal resultaat. Vandaag werkt Communicatiebureau Twoons voor o.m. SPIE Belgium, Leonidas, Europcar Mobility Group, Vitis Life Belgian Branch en Iris.

Top