Wie zijn wij?

Bent u op zoek naar communicatie-experten om uw projecten of uw structuur meer onder de aandacht te brengen? Contacteer dan met een gerust hart TWOONS, ons communicatiebureau.

Ontdek wie de drijvende krachten zijn achter TWOONS:

Chris Decroix

Chris heeft meer dan 25 jaar ervaring in communicatie en PR. Deze bouwde hij op zowel in grote, internationale kantoren, als in kleinere, lokale bureaus. Chris houdt van een uitdaging, professioneel én privé!

Hij steekt met gedrevenheid een communicatiestrategie in mekaar, en kan zich urenlang buigen over de juiste toon van een Facebook of AdWords campagne. Hij haalt ook veel voldoening uit het geven van opleidingen rond alle mogelijke communicatietopics. Chris schoolt zich permanent bij om de snel veranderende trends in z’n vak- en interessegebieden te kunnen bijbenen.

Z’n vrije tijd verdeelt hij onder verschillende passies. Al van kindsbeen af volgt Chris de alternatieve muziekscene en dat doet hij nog steeds. Je kan hem dan ook jaarlijks vinden op verschillende muziekfestivals. En om fit te blijven geeft Chris zich weldadig en overvloedig over aan de racefiets en de yogamat.
Het geluk van vrouw en kinderen is en blijft evenwel z’n topprioriteit.

Nathalie Bello

Na haar studies als vertaalster, heeft Nathalie heel snel de weg gevonden naar de wereld van de communicatie. Eerst was ze actief in de banksector om vervolgens aan de slag te gaan in agencies.

Wat is evenwel haar uitverkoren terrein? Alles wat van dicht of van ver te maken heeft met Food & Lifestyle. Als Nathalie niet in de weer is voor haar lievelingsklantjes, legt ze zich toe op haar lessen vegetarisch koken, op het kweken van kruiden of op het perfectioneren van één of andere yogahouding.

Haar motto: “Dat kan ik van mijn lijstje schrappen!” (fervent aanhangster van to-do-lijstjes).
Haar muziekstijl: R&B en (zeer) recente pop!
Haar passies: koken en welzijn (naast haar communicatiewerk volgt Nathalie ook een opleiding als Coach Gezondheid en Gewichtsbeheersing), wandelen, binnenhuisdecoratie.

 

Interesse om het team van communicatiebureau TWOONS beter te leren kennen? Wenst u te weten komen wat onze diensten voor u concreet kunnen betekenen? We staan tot uw beschikking.

Gevestigd vlakbij Halle maar zeer mobiel komen we u opzoeken in België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg.

Top